Info

 

Woensdag 24 januari: Pedagogische studiedag. Vrijaf voor alle leerlingen.


Vanaf 12 januari tot 28 januari steunen de kinderen van de lagere school weer een goed doel. Ze verkopen dan tandenpoetssetjes ten voordele van Dentalmission in de Filippijnen. De kinderen krijgen vrijdag deze brief en folder mee.

 

 

  

 Hier wat sfeerbeelden.

Oudercomité

We vergaderen:
* dinsdag 6 februari om 20u30 in Tandem 2

* dinsdag 13 maart om 20.30u in Tandem 2

Komende activiteiten:
* zaterdag 24 februari: Quizzz in turnzaal Tandem 1


Meer info: zie brochure oudercomité

Klasweblog van 3abc
Hallo allemaal,
Zijn jullie benieuwd naar de avonturen van de kinderen in het derde leerjaar? Op onze klasweblog kan je leuke foto's en filmpjes bekijken. De reporters vertellen jullie in blogberichtjes over de activiteiten. Neem snel een kijkje!
http://detandem3a.blogspot.be/
Ankersportdag 1ste lj

Lopen, springen, gooien, trappen, vallen, opstaan, gillen, lachen, zweten ... Kort samengevat: we hebben goed gesport, maar nog belangrijker... het was super leuk! 

 

 

 

 

De postbode op bezoek!
De postbode kwam op bezoek in het eerste leerjaar. Waauww! Dit was erg leuk! Hij vertelde ons verschillende weetjes en leerde ons meer over hoe zijn dag eruit zag. Wist je dat een postbode elke dag wel 100 kg brieven op zijn fietsje rondbrengt en dat hij bijna alle adressen uit zijn hoofd kent? Postbode Koen toonde ons ook hoe het uniform en de fiets van een echte postbode eruit zag. Nadien mochten we nog vele vragen stellen,

Dankjewel postbode Koen!
Sportdag 2

Veel sportplezier bij de leerlingen van het tweede leerjaar tijdens de ankersportdag. Een hele dag deden ze verschillende activiteiten zoals touwtjespringen, hockey, estafette, tikspelen, ...

EHBO 5de lj
Maandag waren er mensen van de hogeschool die ons les kwamen geven over EHBO. Dat is de afkorting van 'Eerste hulp bij ongevallen'.
Ze hebben ons verteld over de noodnummers, hoe je windels moet aanbrengen, hoe je moet reanimeren, ...
Het was heel leuk en heel interessant! Het leukste vonden we wanneer we moesten reanimeren op een pop.
Het was helemaal niet zo gemakkelijk maar wel leuk!
Meerminnehof 5de lj

 Hallo allemaal,wij zijn de kinderen van het 5de lj van De Tandem. Wij zijn  naar het bejaardentehuis geweest:het Meerminnehof. We hebben een interview gedaan. De juf heeft ons in groepjes verdeeld. Sommige oudere mensen konden niet zo goed horen en sommige mensen konden niet zo goed zien. Heel veel mensen blijven maar verder babbelen. Sommigen waren stil. Soms was het grappig want er waren bejaarden die onze namen fout uitspraken. Het was erg gezellig. Op het einde hebben we hen een kerstkaartje gegeven. Hopelijk gaan we nog eens terug!

De woonboot

 

 

Het zesde blogt

 

 

 

Het derde blogt

Recycleren beter voor de natuur. Ook wij doen mee met onze school!