Brieven algemeen

Beste ouder(s),

Omwille van de snelle evolutie in maatregelen die opgelegd worden, zullen wij via hier steeds de meest actuele organisatie en afspraken communiceren m.b.t. onze school.

Op vrijdag 13 maart zullen de leerlingen hieromtrent een begeleidende brief krijgen met de boodschap zeker onze website voldoende te raadplegen.
Dit om zo steeds op de hoogte te blijven van de laatste organisatorische aanpassingen.

Tijdens deze periode zal het school telefonisch bereikbaar zijn tot 20.00 uur op onderstaand nummer.

Dit kan op het nummer 03/440.51.19 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens zal het medisch schooltoezicht dat binnen deze periode gepland staat niet doorgaan. Een latere datum zal nog vastgelegd worden.

Bedankt voor uw begrip.

 

Alle lessen worden geschorst maar we blijven de opvang verzekeren enkel voor de leerlingen van wie ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien of voor leerlingen die anders opgevangen worden door hun grootouders. 

Met betrekking tot de paasvakantie vindt u hieronder een brief met meer informatie en de bijhorende website voor inschrijvingen.

 

INSCHRIJVINGEN NOODOPVANG week 4 na PAASVAKANTIE: klik hier   Opgelet: Omwille van organisatorische redenen zal deze inschrijving afgesloten worden op zondag 12 uur. Gelieve tijdig in te schrijven.

 

 

Laatste communicatie:

 

Informatie m.b.t. heropstart scholen klik hier 

Brief verlenging maatregelen + werkingen na de paasvakantie

BRIEF NOODOPVANG PAASVAKANTIE

Aangepaste werking CLB

Omgaan met conflicten in het gezin tijdens de coronacrisis